Webdesign Kortrijk

Webdesign in Kortrijk

Hummingbirds maakt professionele, interactieve websites en dat volledig op maat van de klant. Wij kunnen werken met bestaande huisstijlen of zelf een nieuwe huisstijl voor u bedenken, afhankelijk van wat u verkiest.

Op basis van uw bedrijfsstrategie en wensen kunnen we dan een webdesign maken dat beantwoordt aan uw noden en die van uw doelgroep. Dat doen we steeds aan de hand van tools die betaalbaar blijven. Bovendien kunnen we ook SEO-optimalisatie voorzien waardoor u ook daadwerkelijk gevonden wordt via zoekmachines én uw communicatie op sociale media zoals Facebook verzorgen.

De websites zullen zowel op computer als op tablet en smartphone goed weergegeven worden. We kunnen de website voorzien van grote fotosliders, video’s, calls-to-action, animatie en tal van interactieve elementen. Graag bespreken we samen met u wat de opties zijn!

Opvolging verzekerd

We leveren de website af zoals u die wilt en deinzen niet terug voor grote uitdagingen, maar ook voor een ‘kleine’ website bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien blijven wij beschikbaar voor eventuele aanpassingen die u in de toekomst wil uitvoeren. De online uitstraling van uw bedrijf is immers een belangrijk gegeven en daar bouwen we als marketingbureau graag samen met u aan mee.

Bent u op zoek naar de een betrouwbare partner voor uw nieuwe bedrijfswebsite? We staan alvast te popelen om erin te vliegen. Neem contact met ons op via info@marketeerkortrijk.be of 056 21 54 45.

Webdesign Kortrijk | Webbouwer Kortrijk | Website ontwerp | Marketingbureau Kortrijk