Video

Video

De dag van vandaag komen we bijna allemaal dagelijks in aanraking met schermen. Smartphones, tablets, laptops, pc’s en tv’s: schermen zijn alomtegenwoordig. Dus waarom zou u daar met uw bedrijf niet op inspelen en zelf met video werken? Zeker als u weet dat 60% van de bedrijven dat vandaag wél al doet.

Vooral op sociale media wordt tegenwoordig sterk gescoord met video. We zien steeds vaker dat mensen niet stoppen met scrollen bij posts met enkel tekst. Stoppen doen ze wel als daar iets visueel aantrekkelijks bij zit, zoals een foto of video. Bij Hummingbirds beschikken we over de nodige ervaring en tools om uw video’s op maat te maken. Zo hoeft u niet langer onder te doen voor uw concurrenten.

Bij sociale media denken we vaak aan Facebook en Instagram. Dat zijn allebei goede kanalen om video’s op te verspreiden, maar toch is er nog één website die nóg beter geschikt is voor video: YouTube. In België moet YouTube enkel Google voorlaten als populairste site, en staat het dus wel vóór Facebook en Instagram.

Als we een video voor u maken, houden we steeds rekening met drie belangrijke criteria. Ten eerste is er de herkenbare huisstijl die we in elke video verwerken. Uw logo, baseline, kleuren en lettertype krijgen zo een extra leven. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw video’s een korte maar waardevolle boodschap bevatten. Zo zijn we zeker dat mensen ook naar uw toekomstige video’s gaan willen kijken. Ten slotte maken we video’s die u kunt uploaden op al uw verschillende sociale mediakanalen. Denk dan aan horizontale video’s voor Facebook en YouTube en vierkante video’s voor Instagram. Indien nodig voorzien we zelfs verticale video’s zodat een smartphonegebruiker zijn smartphone niet hoeft te kantelen om de video te kunnen bekijken met het optimale comfort.

In tegenstelling tot wat u misschien denkt, is videomarketing helemaal niet zo’n dure investering. Meer zelfs: voor een klein bedrag haalt u er een groot rendement uit.

Met video’s kunt u uw producten of diensten sneller, langer en concreter overbrengen naar uw doelgroep. Mocht u toch nog niet overtuigd zijn, hebben we nog twee cijfers voor u.

  • Dagelijks spendeert de gemiddelde Belg zo’n 20% – ofwel bijna 5 uur – met het bekijken van video’s.

  • 45% van de sociale mediagebruikers bekijkt wekelijks meer dan één uur video op YouTube of Facebook.

Wilt u werken met video’s of zit u nog met enkele vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op 056 31 00 41.