Remarketing

Remarketing

remarketing | Hummingbirds

De kans dat iemand uw website bezoekt en meteen overgaat tot actie – een aankoop bijvoorbeeld – is niet zo groot. 98% van de bezoekers verlaat uw site namelijk zonder een aankoop te doen. Daarom doet u best aan remarketing. Op die manier worden recente bezoekers van uw website via een advertentie opnieuw in contact gebracht met uw site.

Een remarketingcampagne van Hummingbirds zorgt ervoor dat u uw bereik kunt verhogen enerzijds én minder kunt uitgeven anderzijds. Nog een voordeel is dat u via remarketing mensen bereikt die al eerder interesse hebben getoond in uw diensten of producten. U bent dus zeker dat u de juiste doelgroep aanspreekt. Om een nog groter bereik te creëren, kunt u onze remarketingcampagne combineren met een klassieke leadgeneratiecampagne.

Net zoals bij de leadgeneratiecampagne, zetten we bij remarketing in op sociale media. Via Facebook en Instagram kunnen we een formulier vasthangen aan de advertentie en kunt u zo contactgegevens vragen aan de potentiële klanten.

Bij remarketing zijn er drie types doelgroepen die u kunt bereiken:

  • Bezoekers die uw producten/diensten bekeken hebben

  • Bezoekers die uw producten toegevoegd hebben aan de winkelmand, maar nog niet betaald hebben

  • Bezoekers die uw producten al gekocht hebben

U kunt kiezen om te adverteren voor één, twee of alle drie de doelgroepen.

Amper 2% van de bezoekers van uw site gaat onmiddellijk over tot een aankoop. Bij Hummingbirds richten we onze remarketingcampagne op die andere 98%. Zo krijgen we die opnieuw naar uw website.

Hebt u interesse of zit u met vragen? U kunt ons contacteren op 056 31 00 41.