Raambelettering

Raambelettering

De kosten om reclame te maken voor uw bedrijf kunnen soms hoog oplopen. Gelukkig zijn bepaalde manieren om reclame te maken goedkoper dan andere. Eén van de beste voorbeelden daarvan is raambelettering. Daarmee kunt u uw bedrijfsnaam, logo, producten en diensten nog beter in de kijker zetten.

Bij Hummingbirds kunt u terecht voor een professionele aanpak bij de plaatsing van raambelettering. We bekijken samen met u welke mogelijkheden uw raam biedt. U vertelt ons welke stijl u in gedachten hebt, wat u met de raambelettering wilt bereiken en welke boodschap u wilt overbrengen. Daarna geven we advies en zetten we samen het idee op punt. Vervolgens werken we uw concept uit. Een aanpak op maat, dat mag u van ons verwachten.

Naast de lage prijs, heeft raambelettering nog een ander voordeel: u kunt kiezen voor een permanente of tijdelijke belettering. Met zo’n tijdelijke belettering hebt u de mogelijkheid om nieuwe informatie met klanten en passanten te delen. Zo kunt u nieuwe openingsuren, opendeurdagen, promoties … makkelijk én opvallend overbrengen.

Dankzij een professionele raambelettering maakt u van uw raam hét uithangbord van uw bedrijf. Het is dus met andere woorden de beste visuele reclame voor uw bedrijf!

Hebt u interesse of zit u met een vraag? Contacteer Hummingbirds op 056 31 00 41.

Raambelettering | Grafisch ontwerp | Graphic Design | Marketingbureau Kortrijk | Hummingbirds Kortrijk