Dakwerken Vanwymelbeke

Dakwerken Vanwymelbeke

Over Dakwerken Vanwymelbeke

Dakwerken Vanwymelbeke is gespecialiseerd in het uitvoeren van dakwerken in de breedste zin van het woord, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ze voorzien uw pand van een keurig plat of hellend dak, lichtkoepels of lichtstraten. Hun dienstverlening reikt echter verder, zo plaatsen ze ook alle vormen van lichtkoepels en lichtstraten op professionele wijze.

Opdracht

De oorspronkelijke website van de klant bestond nog uit frames. Er was dus nood aan een nieuwe website. Daarom hebben wij een nieuwe responsive site opgebouwd en ook meteen de SEO onder handen genomen. Omdat potentiële klanten Dakwerken Vanwymelbeke makkelijk zouden terugvinden hebben we er voor gezorgd dat de website goed scoort op trefwoorden als ‘dakwerker regio Kortrijk’, ‘dakwerken Kortrijk’, enzovoort.

Omdat de sector van dakwerken zeer concurrentieel is, hebben we ook Google Ads voorzien voor de klant. Op die manier scoort de website nog hoger, op meer verschillende woorden en worden er dus meer leads gegenereerd.

Dakwerken Vanwymelbeke heeft een groot team van dakwerkers maar zijn voortdurend op zoek naar nieuwe werkkrachten. Aan de hand van vacature campagnes op social media helpen wij om deze vacatures in te vullen.

Website

www.vanwymelbeke.be

?