Online marketing

Online marketing

Websites

Het belang van online marketing? Een professionele en responsive website is tegenwoordig een must, omdat de website zich aanpast aan elk schermformaat. Dit is belangrijk, want het is een online weergave van uw diensten en realisaties. Bovendien zorgt responsive webdesign voor meer bezoekers, meer klanten en meer omzet.

Webshops

E-commerce wordt steeds populairder, daarom kiezen ook steeds meer bedrijven voor een website met een e-shop. Een webshop is een echte meerwaarde en is 24 op 24, 7 op 7 beschikbaar. Dit zorgt automatisch voor een hogere omzet. Bovendien wordt uw webshop geoptimaliseerd voor de online zoekmachines, waardoor er nog meer websitebezoekers ontstaan.

Online marketing

Content & design

We bouwen uw website met duidelijke content en een professioneel design die vertrouwen creëren bij uw (potentiële) klanten.

Ontwikkeling

We ontwikkelen uw website met een responsive en gebruiksvriendelijk systeem, waardoor u uw eigen website ook gemakkelijk kunt beheren.

Online marketing

We optimaliseren uw website om beter te scoren en goed gevonden te worden in de online zoekmachines door SEO (Search Engine Optimization).

Full-option online marketing

  • We ontwikkelen een design op maat

  • We maken een responsive design

  • We koppelen conversies aan het systeem

  • We ontwerpen een aantrekkelijk nieuw logo

  • We zorgen voor SEO (Search Engine Optimization)

  • We vergroten het aantal bezoekers door te adverteren

Online marketing