Instagram

Instagram

Instagram is, naast Facebook, een social media kanaal dat de laatste jaren sterk toegenomen is in populariteit. Op dit platform heeft u de meeste betrokkenheid van uw volgers. Door creatieve content in balans met uw huisstijl te plaatsen, kunt u uw bereik en merkbekendheid snel vergroten. Zorg ervoor dat uw content een sterk verhaal bevat. Aan de hand van Instagram Stories kunt u uw verhaal nu nog gemakkelijker delen met uw volgers.

Instagram

Zoveel mogelijk likes halen, is voor velen momenteel het doel op Instagram. Veel bedrijven meten hun populariteit via het aantal likes, maar dit dreigt te verdwijnen.

Het is belangrijker om u te focussen op de content in plaats van op de likes. Bovendien kunt u de betrokkenheid van uw volgers ook meten aan de hand van het aantal saves. Een opgeslagen post betekent dat de boodschap indruk heeft gemaakt en zelfs is blijven hangen bij uw volgers. De meeste volgers zullen uw post opnieuw lezen of delen op hun eigen account. En dat is het ultieme doel van elk bedrijf: uw bereik en merkbekendheid vergroten.

Adverteren via Instagram

Interactie

Door te adverteren kunt u op een efficiënte manier interactie voeren met uw volgers.

Feedback

Aan de hand van een advertentie kunt u snel feedback verzamelen van uw volgers.

Resultaat

Met een advertentie kunt u gemakkelijk de resultaten optimaliseren volgens uw budget.