Facebook

Facebook

Facebook is het allergrootste en bekendste social media kanaal waar de focus vooral ligt op interactie. Naast een persoonlijke account is het ook mogelijk om een bedrijfsaccount aan te maken net zoals op Instagram. Een bedrijfspagina is de ideale manier om snel en eenvoudig klantenrelaties op te bouwen. Door creatieve content te plaatsen, bent u dagelijks actief bezig met uw volgers. Zij kunnen op hun beurt uw posts liken, delen of een reactie plaatsen.

Facebook

Adverteren via Facebook

Bereik boosten

Door de vele informatie op Facebook gaat de boodschap van gewone posts soms verloren. Met betalende advertenties kunt u dit gemakkelijk oplossen en uw bereik vergroten. Bovendien kunt u een bepaalde doelgroep targeten aan de hand van interesses en demografische gegevens.

Betalende advertenties combineren met gewone posts is dan ook de beste manier om uw bereik een boost te geven.

Creativiteit is een must

Creatieve content is een must om op te vallen bij uw volgers. Het gebruik van een content- en marketingkalender is sterk aangeraden. Bekijk regelmatig de statistieken en optimaliseer uw advertenties aan de hand van het gedrag van uw volgers.

Hou er ook rekening mee dat social media onderhevig is aan verandering. Wat vandaag werkt, kan de week erna een volledig ander resultaat geven.