Eventmarketing

Eventmarketing

Eventmarketing | Offline marketing | Hummingbirds Kortrijk

Een beurs is waarschijnlijk niet het enige event waar u met uw bedrijf de show wilt stelen. Denk maar aan de jaarlijkse feesten in uw stad of gemeente, of een sportwedstrijd in de buurt. Ook daar bent u graag aanwezig, want tenslotte lopen er op al die events talloze potentiële klanten rond. Bij Hummingbirds zorgen we voor de ideale eventmarketing zodat uw bedrijf kan scoren waar het moet.

De basis van eventmarketing is dezelfde als die van een beursstand: een goed ontworpen stand die inhoudelijk sterk is. Op een event staan een aantal zaken centraal. Zo wilt u in de eerste plaats verkopen natuurlijk. Maar niet iedereen die naar uw stand komt, heeft op dat moment nood aan uw producten of diensten. Dat is meteen ook het verschil met een beurs, want daar komen de bezoekers wél speciaal naartoe om de verschillende standen te bezoeken.

Als u met uw bedrijf een stand heeft op een lokale sportwedstrijd of tijdens een andere gebeurtenis in de buurt, bent u meestal niet de reden waarvoor mensen langskomen. Daarom is een sterke eventmarketing broodnodig. Hummingbirds overloopt samen met u uw producten en diensten. We bekijken welke meerwaarde u kunt hebben met uw stand op welk event.

Waar bij een beurs de verkoop het hoofddoel is, is het op een ander event eerder de bedoeling om uw klantenbestand uit de breiden. U gaat natuurlijk ook daar proberen om uw producten of diensten te verkopen, maar al snel gaat u merken dat niet iedereen geïnteresseerd is. Daarom is het geen slecht idee om via een goede eventmarketing in te zetten op naamsbekendheid en de opbouw van uw imago. U wilt namelijk dat de bezoekers van dat event toekomstige klanten worden. U kunt ook altijd contactgegevens vragen aan de bezoekers en die zo toevoegen aan uw klantenbestand.

Bent u benieuwd naar wat Hummingbirds voor u kan betekenen op vlak van eventmarketing?

Neem dan zeker contact op met ons op 056 31 00 41.